Meer over

Manon Prins

Al van jongs af aan houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Negen jaar geleden ben ik begonnen als grafisch vormgeefster onder de naam Endless Creations en sinds maart 2020 richt ik mij voornamelijk op digitale illustraties onder de naam Manon Prins – illustratie & ontwerp.

Ik help je graag met illustraties in de vorm van (uitleg)animaties, infographics, op maat gemaakte iconen of andere illustraties om jouw verhaal sterk en begrijpelijk naar buiten te brengen.

Leuke weetjes

Manon Prins

Geboren op 29 nov. 1990 in Emmeloord
Woon sinds 2008 in Groningen

Opleiding

Hanzehogeschool Groningen
HBO Communicatiesystemen
Brand- & Designmanagement
2008 – 2012

Zelfstandig ondernemer

Endless Creations
Grafisch ontwerp en webdesign
nov. 2013 – mrt. 2020
Toneeldocent bij Artistique
2013 – 2017

Manon Prins – illustratie & ontwerp
Focus op digitale illustratie
mrt. 2020 – heden

Stichting Groener Groningen

Als bestuurslid van Groener Groningen zet ik mij vrijwillig in voor meer zichtbaarheid van de duurzame keuzes in Groningen!

Je kunt me wakker maken voor

Avonturen in de natuur
Dansjes met vriendinnen
Thais en patat stoofvlees

Onmisbare tools

Mijn interesse in Adobe Photoshop begon al op de middelbare school. Al snel volgden Illustrator en Indesign. 
2004 – heden

Adobe Illustrator   Adobe Indesign   Adobe Photoshop

Samen mooie dingen maken?

Heb je een vraag of wil je gewoon zo snel mogelijk samen aan de slag? Neem dan vooral contact op en wie weet zitten we binnenkort wel samen om tafel voor een mooie animatie, infographic of andere illustraties.

Werkt vanuit De Pijp
Boterdiep 69-1
9712 LK, Groningen

info@manonprins.nl
06-14840496

Privacybeleid

9 + 7 =

Samen mooie dingen maken?

Heb je een vraag of wil je gewoon zo snel mogelijk samen aan de slag? Neem dan vooral contact op en wie weet zitten we binnenkort wel samen om tafel voor een mooie animatie, infographic of andere illustraties.

Ik werk vanuit De Pijp
Boterdiep 69-1
9712 LK, Groningen

info@manonprins.nl
06-14840496