Illustraties en iconen

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Het is dan ook niet gek dat illustraties en iconen steeds vaker worden gebruikt. Ze zijn voor iedereen eenvoudig te begrijpen, creëren overzicht, geven karakter en je kunt er alle kanten mee op. Benieuwd hoe ze in te zetten zijn?

  • Unieke illustraties voor websites of drukwerk
  • Op maat gemaakte iconensets
  • Unieke (geboorte)kaartjes
  • Designs voor op T-shirts, hoodies & totebags
  • Persoonlijk portret voor je mailhandtekening
  • Andere toffe ideeën? Laat het weten!

Iconensets op maat

Er zijn talloze standaard iconen online te vinden, maar soms zoek je net even iets anders om de boodschap volledig over te brengen. Of misschien ben je wel op zoek naar een volledige iconenset in je eigen huisstijl, om herkenbaarheid te creëren en het er visueel net even wat lekkerder uit te laten zien.

Ik ontwerp regelmatig op maat gemaakte iconen voor websites, animaties en infographics en denk dan ook graag met je mee! Lees meer →

Portfolio item
Portfolio item

Unieke geboortekaartjes

Er zijn tegenwoordig heel veel websites waar je geboortekaartjes kunt vinden. Prachtige kaartjes, maar ze zijn niet uniek. Wil jij voor deze speciale gebeurtenis een kaartje dat niemand anders heeft en helemaal bij jullie wensen past? Ik help graag!

Line art illustraties

Line art illustraties zijn krachtig in hun eenvoud. Leuk voor in een lijstje aan de muur, als logo of misschien zelfs als tattoo… Ik help je graag met een uniek ontwerp van je favoriete dier, bloem of ander voorwerp.

Portfolio item

T-shirts, hoodies en totebags

Heb je een tof idee voor een design op een shirt? Of wil je merchandise laten maken, maar weet je nog niet helemaal hoe of wat? Ik help je graag verder met een design dat helemaal bij jou past.

Illustratie portretje

Op zoek naar een leuke manier om je e-mails mee af te sluiten? Een geïllustreerd portretje onderaan je mail is de oplossing!
Net even wat anders dan een foto, maar wel heel persoonlijk.

Wil jij een illustratie of iconen laten maken?

Zo gaat het in zijn werk

Plaats een aanvraag

Plaats eenvoudig een aanvraag door een mail te sturen of te bellen.

w

Kennismaking

Tijdens een gesprek leer ik graag wat meer over jou en je wensen en bespreken we de mogelijkheden.

i

Vrijblijvende offerte

Na ons kennismakingsgesprek stuur ik een offerte met een conceptidee en prijsopgave.

Vormgeving en illustraties

Afhankelijk van de vraag ga ik aan de slag met de iconen en/of illustratie. Tussendoor zijn er meerdere mogelijkheden voor het geven van feedback.

Aflevering

Feest! Jouw op maat gemaakte illustratie en/of iconen zijn klaar en worden op de gewenste manier afgeleverd. Hulp nodig bij drukwerk of verspreiding? Ik help je graag.

Illustratie of iconen laten maken?

Heb je een vraag of wil je gewoon zo snel mogelijk samen aan de slag? Neem dan vooral contact op en wie weet zitten we binnenkort wel samen om tafel om mooie dingen te maken!

Werkt vanuit De Pijp
Boterdiep 69-1
9712 LK, Groningen

info@manonprins.nl
06-14840496

Privacybeleid

4 + 5 =

Illustratie of iconen laten maken?

Heb je een vraag of wil je gewoon zo snel mogelijk samen aan de slag? Neem dan vooral contact op en wie weet zitten we binnenkort wel samen om tafel om mooie dingen te maken!

Ik werk vanuit De Pijp
Boterdiep 69-1
9712 LK, Groningen

info@manonprins.nl
06-14840496